Putina lume o sa aprecieze ce postez aici si cine o sa aprecieze aceste melodii ii multumesc. Nici o manea - spun dinainte ca sa stiti!

sâmbătă, 27 septembrie 2008

Iron Maiden - Rhyme of the Ancient Mariner

M-am cam saturat de copii care sustin cu ardoare ca sunt fani Iron Maiden si nu stiu melodii de la ei. M-am saturat de oameni care asculta "rock agresiv" (ca asta spun) si asculta Linkin Park, nestiind decat o singura piesa de la Iron Maiden, asta daca o stie si pe aia. Cati stiu ca Iron Maiden este o formatie care a aparut in 1975 si a fost formata de un bassist pe nume Steve Harris? Cati stiu ca formatia nu este originara din America. Iron Maiden a pornit din Anglia. Aceasta trupa este probabil una din cele care au influentat cel mai mult heavy metal-ul. Daca sunteti dintre cei care asculta heavy metal sau rock in general va invit sa va documentati despre aceasta trupa si sa aflati lucruri noi pe care sigur nu le stiati sau banuiati inainte.

Acuma majoritatea din cei cu care am mai vorbit spun ca piesa lor preferata e Fear of The Dark. Melodia este geniala da, insa am sa va propun Rhyme of the Ancient Mariner.

Update: Scuze, uitasem sa pun si melodia

Niciun comentariu: