Putina lume o sa aprecieze ce postez aici si cine o sa aprecieze aceste melodii ii multumesc. Nici o manea - spun dinainte ca sa stiti!

marți, 4 martie 2008

Duran Duran - Come Undone

Aceasta este o melodie care pur si simplu trebuie sa fie pe orice calculator ori in format mp3 ori audio ori ca parte a unei discografii, ca absolut orice vreti voi. Come Undone de la Duran Duran e o melodie care sigur va trezi ceva amintiri la unele persoane mai in varsta pentru ce e muzica veche, asta e adevarul. Duran Duran e o formatie care a aparut in 1978 si acuma nu se mai gaseste nimic pe calculatoarele tinerilor "Ascultatori de muzica buna" comform standardelor actuale. Poate poate se strecoara un Ordinary World pe acolo din greseala dar atat de rar se intampla asta incat e aproape un lucru mort. In fine, va invit sa ascultati melodia mea preferata de la Duran Duran (una dintre ele nah) care se numeste Come Undone (am mai spus asta odata lol)

4 comentarii:

Gilda spunea...

buna melodie..

o "bucatica" dintr-o melodie de-a lor, a fost si la zilele bucurestiului de anul acesta, la spectacolul cu apa si lasere.. "dance into the fire.. that fatal kiss is all we need.." a fost fain..

(imi pare rau ca n-am fost cand au venit in bucuresti. acum, sper doar, sa mai vina o data)

Adrian spunea...

Ma indoiesc sincer ca o sa mai vina, din nefericire :)

Gilda spunea...

De ce?

Adrian spunea...

pentru ca deja sunt destul de batrani si ma indoiesc ca o sa mai cante mult duran duran impreuna