Putina lume o sa aprecieze ce postez aici si cine o sa aprecieze aceste melodii ii multumesc. Nici o manea - spun dinainte ca sa stiti!

marți, 4 martie 2008

The Cat Empire - The Lost Song (live)

The Cat Empire e o trupa australiana foarte putin cunoscuta in Romania. Lumea o stie totusi de la piesa Days Like This care apare intr-o reclama si e foarte dansabila si te face sa te simti bine. Eu in schimb va propun o alta melodie de la The Cat Empire care se numeste The Lost Song si este varianta live. Trupa canta o combinatie intre jazz, ska si alternative avand momentan pe piata 4 albume plus numeroase aparitii pe compilatii locale si internationale. O recomand ca ascultare seara si preferabil cu un pahar de vin negru demi sec aproape.

5 comentarii:

Anonim spunea...

eu nu sunt adepta jazz'ului, ba kiar nu prea imi place, iar ska'ul nici pe departe nu e preferatul meu. Dar melodia pe care tu ne-ai propus-o sa ascultam este geniala. Mie mi-a dat-o un prieten cu o zii inainte sa vad postul tau, dar sunt incantata de melodie. Felicitari ca apreciezi unii oameni care merita.

Adrian spunea...

Jazz-ul mie imi place iar la capitolul ska sunt putine melodii dupa care ma dau in vant sa zic asa. Mersi de aprecieri dar eu doar pun ce consider a fi muzica buna in limita timpului disponibil, bineinteles fiind influentat si de preferintele mele principale, usor de observat dupa topul din stanga

Anonim spunea...

cautam melodia asta de vreo 2 luni...
mersi ;)

Anonim spunea...

daca inca nu ai ceva si de la cocorosie [asta ptr k nu m-am uitat la tot ce ai postat :p] adauga cat mai curand...
si ce-i drept,melodia asta e absolut geniala :)

Anonim spunea...

super tare melodia.este preferata mea