Putina lume o sa aprecieze ce postez aici si cine o sa aprecieze aceste melodii ii multumesc. Nici o manea - spun dinainte ca sa stiti!

duminică, 3 februarie 2008

N.O.H.A. - Tu Cafe

Cati dintre voi ati auzit de N.O.H.A (Noise of Human Art)? Presupun ca extrem de putini pentru ca scena drum and bass din Romania este foarte putin prezenta. In Timisoara din cate am observat pana acuma si in Brasov sunt mult mai comune melodii drum and bass la petreceri, dar N.O.H.A. mai rar. Va propun Tu Cafe de la ei. Sigur o sa va placa!

4 comentarii:

Anonim spunea...

MIE IMI PLACE MUZICA ROCK DAR ASTA E CEVA SPECIAL.ARE CEVA FARMEC CARE TE IA CU EL SI NU MAI POTI SCAPA DE RITMUL ASTA.E FANTASTIC

Adrian spunea...

Si eu si cam majoritatea prietenilor mei asculta predominant muzica rock. In schimb exista destule melodii si din alte genuri care merita ascultate. NOHA de exemplu are un album drum and bass foarte reusit.

Anonim spunea...

asa..de curiozitate.. voi stiti sa faceti diferenta intre drum and bass si breakbeat? aceasta melodie este breakbeat.. imi pare rau sa va dezamagesc.

Adrian spunea...

asta este :) hai sa ne spargem in figuri in genuri muzicale. eu iti spun ca are si elemente de drum and bass si de break beat plus nu jazz. Drum and bass este un derivat din breakbeat deci orice melodie drum and bass poti sa ii spui ca este breakbeat. Singura diferenta adevarata sta in rapiditatea ritmului si faptul ca breakbeat-ul seamana mai mult cu ritmuri de rap pe cand drum and bass cu eletronic. Nu este nevoie ca sa fie un ritm alert ca la pendulum ca sa zici ca este drum and bass. Pune Tu Cafe la boxe mari, simte linia de sub bass si ai sa vezi ca seamana mai mult cu drum and bass decat cu breakbeat. Oricum, la discutia drum and bass versus breakbeat o sa fie certuri mereu pentru ca tot e subietiv. Toti considera ca drum and bass trebuie sa fie rapid si intr-un anumit fel.